OVER ONS

FREEWELD

Freeweld las montage service bedrijf
Freeweld-Gertjan
Freeweld las montage service bedrijf

Wij zijn uw partner voor mechanische oplossingen

U kunt al meer dan 15 jaar bij ons terecht voor service en onderhoud op mechanisch gebied, aan kranen of in industriële installaties. Wij zijn gevestigd in Dirkshorn in De Kop van Noord Holland. Onze thuisbasis, met een ruime werkplaats en een deskundige engineering afdeling, geeft ons de mogelijkheid om allerlei constructiedelen en machines binnenshuis te vervaardigen.

Freeweld BV & Freeweld Service BV kenmerken zich door het dienstverlenende karakter; de klant staat bij ons centraal. De ‘No Nonsens’ mentaliteit van ons team, in combinatie met gedegen opleidingen en cursussen, maakt dat u zich serieus genomen voelt. Onze technici zijn oplossingsgericht en beseffen zich elke dag opnieuw dat een installatie zo snel mogelijk weer in bedrijf moet zijn.

Wij kunnen onderdelen verzorgen voor vrijwel alle machines

In onze constructiewerkplaats bouwen wij constructiedelen en machines. Van eenvoudige bordessen tot complete productielijnen in niet alleen de hout- en voedselindustrie maar ook voor bijvoorbeeld de afvalverwerking.

Freeweld kan onderdelen vervaardigen voor vrijwel alle machines. Wanneer delen niet meer leverbaar zijn kunnen wij deze in veel gevallen voor u fabriceren. Onze serviceafdeling is bovendien 24/7 bereikbaar voor storingen. En om onze topservice te onderstrepen: vanzelfsprekend voeren wij ook regulier en preventief onderhoud voor u uit indien u dat wenst.

Naast dit alles kunnen wij u ook consultancy, projectmanagement en inspecties aanbieden en Freeweld Service is vanaf dit jaar volledig VCA gecertificeerd.

Freeweld las montage service bedrijf

VOLG ONS ONLINE