MACHINEBOUW

FREEWELD
Borstel machine ontwikkeld door Freeweld

Machinebouw op maat

Wanneer u uw goedkeuring over ons machineontwerp heeft gegeven gaan wij over op het bouwen van de machine. Wij hebben ervaren machinebouwers in huis die weten hoe ze het ontwerp moeten vertalen naar een duurzame machine op maat.  

Bij de machinebouw maken wij gebruik van de nieuwste technieken op onze productiewerkplaats. 

  

Onze werkwijze

Iedere uitdaging is uniek. Daarom vraagt iedere machine die wij bouwen om een aparte aanpak. Gelukkig zijn wij met onze expertise en jarenlange ervaring in staat om voor elke uitdaging een machine op maat te bouwen.  

Onze ontwerpers, programmeurs, en installatiebouwers werken nauw samen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook de communicatie met de klant, u dus, vinden wij daarin erg belangrijk.  

Bunker
Belt & Bunker

Test en transport

Wanneer de machinebouw afgerond is, gaan we over op afname. Uiteraard testen wij de machine eerst uitvoerig op alle functionaliteiten en veiligheidseisen. Wij laten niets aan het toeval over. Pas als u honderd procent tevreden bent maken wij de machine gereed voor transport en installatie. Ook hier treffen wij de nodige maatregelen om beschadiging aan de machine te voorkomen. 

RVS tank bouw hydrauliek (1)

Installatie

Freeweld verzorgt niet alleen het transport, maar ook de installatie van de machine op locatie. Wij gaan pas weg wanneer uw machine volledig in bedrijf gesteld is en op volle toeren kan draaien. Ook na de installatie kunt u uiteraard ten alle tijden bij ons terecht voor vragen of onderhoud aan de machine. 

Projecten 
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk een aantal door ons gebouwde machines en succesvol afgeronde projecten 

    Meer informatie? 
    Op zoek naar een machinebouwer die voor u een machine op maat kan realiseren? Neem direct contact op. 

    Ik wil graag meer informatie over machinebouw

    9 + 7 =

    VOLG ONS ONLINE