MACHINE ONTWIKKELING

FREEWELD
Machine maken constructiewerk

Machine ontwikkeling, ontwerp en installatie op maat 

Bij Freeweld is machine ontwikkeling het uithangbord van onze bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen voor u een oplossing waarmee u uw werk beter, duurzamer en efficiënter kunt uitvoeren.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op vele gebieden en binnen verschillende industrieën. En daar zijn wij trots op!   

Machineontwikkeling op maat

Bij Freeweld zijn wij in staat om complete machines op maat te ontwikkelen en te bouwen. Of het nu gaat om complete lamineerlijnen voor houten vloeren of niet meer te leveren onderdelen voor een on/off shore kraan: wij kunnen elke uitdaging in ons vakgebied aan. Hierbij leveren wij een volledige oplossing voor uw probleem, van ontwerp tot installatie.  

In overleg met u brengen wij de uitdaging in kaart. Vervolgens bedenken en ontwerpen wij een oplossing op maat. Dit doen wij waar mogelijk door bestaande materialen of machines aan te passen zodat deze aansluiten op uw situatie. Wanneer dit niet mogelijk is, zijn wij in staat zelf een volledige maatwerkoplossing voor u te ontwerpen én ontwikkelen.  

Machine ontwikkeling in onze werkplaats
Machine ontwikkeling ontwerpen

Vrijblijvend ontwerp 

Hierbij is het mogelijk om geheel vrijblijvend een conceptontwerp op te zetten en een offerte op te maken, alvorens wij voor u beginnen met ontwikkelen. Op basis van uw huidige situatie geven wij bovendien een indicatie van de terugverdientijd van uw investering, mocht u inderdaad voor onze oplossing kiezen. 

Freeweld werkzaamheden

CE-gecertificeerd

Wij gaan kostenefficiënt te werk en garanderen kwaliteit en veiligheid conform de CE-certificatie. Dit houdt in dat wij te allen tijde voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen zoals deze gelden binnen de Europese Economische Ruimte. Wij zorgen er persoonlijk voor dat de machine bij u geïnstalleerd wordt en in bedrijf wordt gesteld. 

Door de jaren heen hebben wij al heel wat projecten met succes afgerond, zoals: 

  • Wasser t.b.v. groente industrie. 
  • Borstelreinigingsmachine t.b.v. houtindustrie. 
  • Verouderingstrommel t.b.v. houtindustrie. 
  • Diversen bordessen-tracés voor de voeding- en potgrondverwerking. 
  • Flare Explorer. 
  • Ultrasoon scanner t.b.v. verlijming van houten vloerdelen. 
  • Multi slot sawmachine. 
  • Lasmallen voor productie van steigers voor Connecting Krommenie 
  • Consoles voor de boten van KNRM 

Meer informatie? 
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op. 

Ik wil graag meer informatie over machine ontwikkeling

4 + 9 =

VOLG ONS ONLINE